anjeun naon anu diinum

KASEHATAN JEUNG KECANTIKAN

KINDHERB merhatoskeun kana kombinasi téknologi sareng téknologi, sareng paménta pasar mastikeun yén produkna ngagaduhan kontén téknologi tinggi sareng tiasa dianggo kalayan lega, sareng penting pisan pikeun panangtayungan lingkungan sareng épisiénsi anu luhur. Ayeuna, produk perusahaan parantos dikenal ku perusahaan domestik sareng asing.

saha kami

Hangzhou Kindherb Biotéhnologi Co., Ltd.

  • banner

KINDHERB nyaéta perusahaan téknologi luhur anu ngahususkeun sareng ngembangkeun ekstrak tutuwuhan. Kusabab ayeuna urang parantos gaduh langkung ti 8 taun pangalaman. Kami komitmen kana pamekaran sareng pamekaran ubar herbal tradisional Tiongkok, kalayan basa bahan baku GAP anu ketat, anaging produksi GMP sareng sertifikasi kualitas ISO9001 / Kosher / FDA / QS, sareng seueur anu kawéntar dina tuangeun, produk kaséhatan, ubar sareng kosmétik industri sareng dunya. Perusahaan parantos netepkeun hubungan koperasi strategis jangka panjang.