Tentang Kami

KINDHERB nyaéta perusahaan téknologi luhur anu ngahususkeun sareng ngembangkeun ekstrak tutuwuhan. Kusabab ayeuna urang parantos gaduh langkung ti 8 taun pangalaman. Kami komitmen kana pamekaran sareng pamekaran ubar herbal tradisional Tiongkok, kalayan basa bahan baku GAP anu ketat, anaging produksi GMP sareng sertifikasi kualitas ISO9001 / Kosher / FDA / QS, sareng seueur anu kawéntar dina tuangeun, produk kaséhatan, ubar sareng kosmétik industri sareng dunya. Perusahaan parantos netepkeun hubungan koperasi strategis jangka panjang.

KINDHERB kantor perenahna di Hangzhou, propinsi Zhejiang. Kami ahli kana produksi sareng pamasaran ekstrak Rhodiola rosea, ekstrak Ginseng, ekstrak Maca, sareng ekstrak Coleus forskolii. Resveratrol, ekstrak Berberis aristata, sari manggis sareng bahan alami sanésna sareng sari murni tina bahan fungsina pepelakan sareng ekstrak standarisasi.

KINDHERB merhatoskeun kana kombinasi téknologi sareng téknologi, sareng paménta pasar mastikeun yén produkna ngagaduhan kontén téknologi tinggi sareng tiasa dianggo kalayan lega, sareng ngagantelkeun penting pisan pikeun panangtayungan lingkungan sareng efisiensi tinggi. Ayeuna, produk perusahaan parantos dikenal ku perusahaan domestik sareng asing.

Pabrik urang

Pabrik Kindherb tempatna di Xian, propinsi Shanxi, kami ahli pikeun ngahasilkeun sareng ngembangkeun sari murni tina ramuan sareng bubuk ramuan salami 8 taun. sadaya produk kualifikasi ku séri ISO, Kosher, sareng HALAL.

KONTRAOL KUALTI

Ngalangkungan prakték manajemén kualitas taun anu lalu, Nutripure parantos netepkeun prakték manajemén kualitas, netepkeun sistem manajemen kualitas sadayana, sapertos sistem manajemen kualitas ISO9001: 2015 sareng sertifikasi HACCP. Jurusan QC ngawas sareng ngatur, ngendalikeun bahan baku, produk panengah, kualitas produk réngsé sacara ketat numutkeun standar manajemén mutu SMP, standar téknis kualitas STP, standar kerja kualitas SOP.

WAREHOUSE

Kami ngagaduhan gudang panyimpenan ekstrak tutuwuhan khusus, éta tetep bersih, tiis, ventilasi sareng henteu bau. Tegas ngalaksanakeun sareng nuturkeun peraturan industri yén sadaya wadah bungkus kedah tetep garing, bersih, henteu bau sareng didamel ku bahan séhat. Sadaya bungkus dibungkus ku pilem pelindung khusus, éta padet, disegel, kalembaban, tiasa ngajagi kualitasna.