Ekstrak Bilberry

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: ekstrak Bilberry

2. spésifikasi: Anthocyanidin 1% -25% (UV), 4: 1 10: 1 20: 1

3. Penampilan: Bubuk Violet beureum

4. Bagéan anu dianggo: Buah

5. Kelas: Kelas dahareun

6. Ngaran Latin: Vaccinium myrtillus L.

7. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Anjog waktos: Pikeun disawalakeun

10. Kamampuh pangrojong: 5000kg per bulan.

Katerangan

Bilberry Extract Powder ngandung sajumlah leutik vitamin C, vitamin A sareng vitamin E. Sacara sadayana vitamin ieu tiasa dianggo salaku anti-oksidan anu kuat, anu ngabantosan ngabatesan kacilakaan médiasi radikal bébas awak. Sanyawa fitto-kimia dina blueberry ngabantosan miceun radikal bébas anu diturunkeun tina oksigén tina awak, sareng ku éta, ngajagi awak manusa tina kanker, sepuh, panyakit degeneratif, sareng inféksi.

Fungsi Utama

1. Bilberry Powder (Anthocyanidin) tiasa Nyegah panyakit kardiovaskular;

2. Bilberry Powder (Anthocyanidin) tiasa Ngabunuh radikal bébas, antioksidan, sareng anti sepuh;

3. Bilberry Powder (Anthocyanidin) tiasa ngubaran peradangan hampang mémbran mukosa tina sungut sareng tikoro;

4. Bilberry Powder (Anthocyanidin) cantreatment for diarrhea, enteritis, urethritis, cystitis and virosis rheum epidemic, with its antiphlogistic and bactericidal action.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali