Koénzim Q10

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Koénzim Q10

2. spésifikasi: 10% -98%

3. Penampilan: Bubuk Oranyeu-konéng

4. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

5. MOQ: 1kg / 25kg

6. Anjog waktos: Kanggo disawalakeun

7. Kamampuh pangrojong: 5000kg sabulan.

Katerangan

Coenzyme Q10 (ogé katelah ubidecarenone, CoQ10 sareng Vitamin Q) mangrupikeun 1, 4-benzoquinone, anu maénkeun peran penting dina ngahasilkeun énergi sareng ningkatkeun vitalitas. Mangrupikeun komponén tina ranté transportasi éléktron dina mitokondria sareng ngiringan réspirasi sél aerobik. Maka, organ-organ éta kalayan sarat énergi anu pangluhurna sapertos jantung sareng ati ngagaduhan konsentrasi CoQ10 anu pangluhurna.

Fungsi Utama

1. Anti sepuh: Ngirangan fungsi imun tina ningkatna umur mangrupikeun akibat tina radikal bébas sareng réaksi radikal bébas, koénzim Q10 salaku antioksidan anu kuat nyalira atanapi dikombinasikeun sareng Vitamin B6 (pyridoxine) dina kombinasi ngahambat radikal bébas sareng reséptor sél dina imun diferensiasi sél sareng kagiatan sistem modifikasi pakait mikrotubule, nguatkeun sistim imun, nunda sepuh.

2. Anti kacapean sindrom kacapean akut sareng kronis (CFS): Awak paningkatan imun anu henteu spésifik, janten nunjukkeun épék anti-capé anu hadé, sél koenzim Q10 pikeun ngajaga kaayaan kaséhatan anu saé, janten awakna pinuh ku vitalitas, tanaga uteuk loba pisan.

3. Kaindahan: Pamakéan jangka panjang koénzim Q10 pikeun nyegah kulit sepuh sareng cahaya pikeun ngirangan kisut di sakitar panon, sabab koénzim Q10 tiasa nembus kana lapisan pertumbuhan kulit tina oksidasi pangirangan foton dina tocopherol tiasa ngamimitian pitulung fosforilasi khusus tirosin kinase pikeun nyegah karusakan oksidatif kana DNA, ngahambat panyinaran UV tina éksprési collagenase dermal manusa, ngajaga kulit tina cilaka, ngagaduhan antioksidan anu signifikan, pangaruh anti sepuh.

4. koénzim Q10 pikeun pangobatan adjuvant panyakit klinis kieu: Panyakit kardiovaskular, sapertos: myocarditis viral, kakurangan jantung kronis. Hepatitis, sapertos: hépatitis viral, nekadis hépatik subakut, hépatitis aktif kronis. Perlakuan komprehensif kanker: tiasa ngirangan radiasi sareng kémoterapi nyababkeun sababaraha efek samping.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali