Ekstrak téh héjo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Ekstrak téh héjo

2. spésifikasi:

     10% -98% polifenol ku UV

     10% -80% katékin ku HPLC

     10-95% EGCG ku HPLC

     10% -98% L-theanine ku HPLC

3. Penampilan: Konéng coklat atanapi bubuk bodas bubuk bodas

4. Bagéan anu dianggo: Daun

5. Kelas: Kelas dahareun

6. Ngaran Latin: Camellia sinensis O. Ktze.

7. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Anjog waktos: Pikeun disawalakeun

10. Kamampuh pangrojong: 5000kg per bulan.

Kaajaiban Téh Héjo

Naha aya kadaharan atanapi inuman sanés anu dilaporkeun ngagaduhan seueur manpaat kaséhatan sapertos green tea? Urang Tionghoa terang ngeunaan manpaat ubar tèh héjo ti saprak jaman kuno, ngagunakeun éta pikeun ngubaran sagala rupa ti nyeri sirah dugi ka déprési. Dina bukuna Green Tea: The Secret Secret for a Healthier Life, Nadine Taylor nyatakeun yén green green parantos dianggo salaku ubar di Cina sahenteuna 4,000 taun.

Ayeuna, panilitian ilmiah di Asia sareng beulah kulon nyayogikeun buktina heuras pikeun manpaat kasihatan anu parantos lami sareng nginum téh héjo. Salaku conto, dina taun 1994 Journal of the National Cancer Institute nerbitkeun hasil panilitian epidemiologis nunjukkeun yén nginum téh héjo ngirangan résiko kanker esophageal dina lalaki sareng awéwé Cina ampir genep puluh persén. Peneliti Universitas Purdue nembé nyimpulkeun yén sanyawa dina green green ngahambat tumuhna sél kanker. Aya ogé panilitian anu nunjukkeun yén nginum téh héjo nurunkeun kadar kolesterol total, ogé ningkatkeun rasio kolesterol saé (HDL) kana koléstérol goréng (LDL).

Intina, ieu mangrupikeun sababaraha kaayaan médis anu nginum téh héjo dianggap manpaat

1. Pencegahan Kanser

2. Perlindungan Cardio; pencegahan aterosklerosis

3. Pencegahan buruk gigi sareng panyakit permén karét

4. Perlindungan nyalametkeun

5. Aggregasi anti-trombosit pikeun nyegah pembekuan getih

6. Perbaikan fungsi ginjal

7. Perlindungan sareng restorasi sistem imun

8. Sambutan tina patogén tepa

9. Pikeun ngabantosan pencernaan sareng panggunaan karbohidrat

10. antioksidan sélular sareng jaringan 

Inpormasi Ihtisar

Teh parantos dipelak mangabad-abad, dimimitian di India sareng Cina. Ayeuna, téh mangrupikeun inuman anu paling seueur dikonsumsi di dunya, kadua ngan ukur cai. Ratusan jutaan jalma nginum téh, sareng panilitian nunjukkeun yén green green (Camellia sinesis) khususna ngagaduhan seueur manpaat kaséhatan.

Aya tilu rupa utama tèh - héjo, hideung, sareng oolong. Bédana na nyaéta kumaha cara ngolah téa. Téh héjo didamel tina daun henteu ragi sareng dikabarkan ngandung konsentrasi antioksidan anu kuat anu disebut polifenol. Antioksidan mangrupikeun zat anu merangan radikal bébas - sanyawa anu ngarusak dina awak anu ngarobih sél, ngarusak DNA, sareng bahkan nyababkeun maot sél. Seueur ilmuwan percaya yén radikal bébas nyumbang kana prosés sepuh ogé ngembangkeun sababaraha masalah kaséhatan, kalebet kanker sareng panyakit jantung. Antioksidan sapertos polifenol dina green tea tiasa nétralisasi radikal bébas sareng tiasa ngirangan atanapi bahkan ngabantosan nyegah sababaraha karusakan anu disababkeun.

Dina pangobatan tradisional Tionghoa sareng India, praktisi nganggo tèh héjo salaku stimulan, diuretik (pikeun ngabantosan ngaleueut awak tina cairan anu langkung ageung), astringen (pikeun ngendalikeun perdarahan sareng ngabantosan dudung), sareng ningkatkeun kaséhatan jantung. Kagunaan tradisional green tea sapertos ngubaran gas, ngatur suhu awak sareng gula getih, ngamajukeun pencernaan, sareng ningkatkeun prosés méntal.

Téh héjo parantos diulik sacara éksténsif dina jalma, sato, sareng percobaan laboratorium. 

Aterosklerosis

Panilitian klinis anu ningali populasi jalma nunjukkeun yén sipat antioksidan tina green tea tiasa ngabantosan nyegah aterosklerosis, khususna panyakit arteri koronér. Panilitian dumasar populasi mangrupikeun kajian anu nuturkeun kelompok jalma ageung kana waktos atanapi kajian anu ngabandingkeun kelompok jalma anu hirup dina budaya anu béda atanapi anu béda-béda diét.

Panaliti henteu yakin kunaon green tea ngirangan résiko panyakit jantung ku nurunkeun kadar kolesterol sareng trigliserida. Panilitian nunjukkeun yén téh hideung ngagaduhan pangaruh anu sami. Nyatana, panaliti ngira-ngira yén tingkat serangan jantung turun ku 11% kalayan konsumsi 3 gelas téh per dinten.

Aplikasi

Farmasi & fungsional & inuman anu leyur cai & produk kaséhatan salaku kapsul atanapi pél 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali