Kelp sasari

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: ekstrak Kelp

2. Penampilan: Bubuk héjo

3. Bagéan anu dianggo: Buah

4. Kelas: Kelas dahareun

5. Ngaran Latin: Actinidia chinensis

6. bungkusan jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

7. MOQ: 1kg / 25kg

8. Waktos kalungguhan: Pikeun disawalakeun

9. Kamampuh pangrojong: 5000kg sabulan.

Katerangan

Numutkeun kana panilitian sareng analisis médis modéren, buah kiwi ngandung gula, asam amino beunghar dina protéin, 12 jinis protease, vitamin B1, C, karoten, kalsium, fosfor, beusi, natrium, kalium, magnesium, klorin, pigmén sareng komponén sanés.

Kandungan vitamin C na lima dugi genep kali tina jumlah jeruk anu sami. Dina taun-taun ayeuna, parantos dilaporkeun yén kiwi tiasa meungpeuk komponén aktif tina karsinogen - sintésis nitrosamin, kalayan laju meungpeuk 98%, sareng ngagaduhan pangaruh ngahambat sél kanker. Maka, buah kiwi mangrupikeun buah kelas hiji pikeun ngandung gizi sareng nguatkeun. Salaku tambahan, dahan, daun, akar, rotan mangrupikeun ubar Cina anu saé pisan.

Fungsi Utama

1. Buah Kiwi tiasa ngirangan beurat awak.

2. Kiwifruit nguatkeun sistim imun.

3. Buah Kiwi tiasa nyegah kanker.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali