Sari buah sari

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Mulberry Extract

2. spésifikasi: 1-25% Anthocyanins (UV), 4: 1,10: 1 20: 1

3. Penampilan: Bubuk Violet beureum

4. Bagéan anu dianggo: Buah

5. Kelas: Kelas dahareun

6. Ngaran Latin: Taxillus Chinensis (DC.) Danser.

7. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Anjog waktos: Pikeun disawalakeun

10. Kamampuh pangrojong: 5000kg per bulan.

Katerangan

Mulberry mangrupikeun buah anu amis, ngagantung tina génus tangkal daun anu tumuh di sababaraha daérah anu sedeng di dunya. Panginten panginten asalna di Tiongkok, aranjeunna saprak saprak éta sumebar ka sakumna dunya sareng dipuji pisan pikeun rasa anu unik, ogé komposisi gizi anu leres-leres berkesan sareng henteu biasa pikeun berry. Nyatana, kaseueuran variétas anu aya di bénten-bénten dunya dianggap "asli" ti daérah éta, sabab lega pisan. Ngaran ilmiah mulberry beda-beda gumantung kana spésiés naon anu anjeun tingali, tapi jenis anu paling umum nyaéta Morus australis sareng Morus nigra, tapi aya ogé puluhan variétas anu lezat ogé. Dina hal panémbongna, buah beri gancang pisan tumiba nalika ngora, tapi laun laun sabab warna na robih tina bodas atanapi héjo dugi ka pink atanapi beureum, sareng akhirna netep dina ungu poek atanapi bahkan hideung. 

Fungsi Utama

1. Cegah degenerasi makula sareng katarak.

2. Beunghar sipat antioksidan.

3. Bantuan pikeun nyegah kanker.

4. Ningkatkeun sistim imun.

5. Ngaronjatkeun kaséhatan pencernaan.

6. Ningkatkeun kaséhatan jantung sareng metabolisme.

7. Ngurangan apperances tina cacad na bintik umur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali