Segmentasi Pasar Ekstrak Herbal dina Detil Ti taun 2025

"Tinjauan Pasar Ekstrak Herbal 2021 - 2025

Ieu parantos nyandak sababaraha parobihan dina Laporan ieu ogé nutupan pangaruh COVID-19 dina pasar global.

Téknologi naékna dina Herbal Extracks Market ogé kagambar dina laporan ieu. Ekstrak hérbal didasarkeun kana hérbal salaku bahan baku saluyu sareng kabutuhan taneuh anu diekstraksi, ngalangkungan prosés ékstraksi fisik sareng kimia sareng pemisahan, diarahkeun kanggo kéngingkeun sareng konsentrasi ramuan dina hiji atanapi sababaraha jinis bahan aktip, tanpa ngarobah struktur bahan aktif na formasi produk.
Pikeun pangwangunan, susu thistle sareng palmetto raga parantos aya dina daptar suplemén hérbal sareng ubar salami mangtaun-taun. Salami sababaraha taun ka pengker, pamekaran gancang parantos disaksian di pasar palét saw sareng susu thistle, bari di pikahareupeun. Kami ngajukeun yén tumuhna dua pasar ieu bakal tetep dina prosés, tapi kalayan langkung gancang. Produksi chestnut kuda naék rata dina sababaraha taun ka handap, kusabab kirang perhatian masarakat kana fungsi chestnut kuda. Sacara perbandingan, pygeum langkung populér tibatan di luhur tilu produk. Nanging, langka sumber bahan baku ngahambat ngembangkeun ekstrak pygeum. Dasarna, pamekaran pygeum nandingan susu thistle sareng ragaji palmetto mangtaun-taun ieu.

Pikeun pasar, Éropa mangrupikeun pasar pangbadagna ekstrak hérbal, dituturkeun ku Amérika Serikat. Unggal taun, sajumlah ageung hérbal sareng ekstrak hérbal diimpor ka Éropa sareng Amérika Serikat, pikeun nyugemakeun paménta tambih suplemén hérbal sareng pangobatan di daérah ieu. Kusabab pygeum ngan dihasilkeun di Afrika, Éropa sareng Cina ngadamel impor pygeum ti Afrika, sareng nyayogikeun ekstrak pygeum ka pasar Euorpe sareng Amérika Serikat; saw palmetto seuseueurna dipelak di Amérika Serikat, ogé seuseueurna dikonsumsi di Amérika Serikat; Éropa mangrupikeun pasar pangbadagna sari ekstrak susu, dituturkeun raket ku Amérika Serikat; Ogé, Éropa mangrupikeun pangkalan produksi panggedéna sareng pasar kastanye kuda.

Pikeun pabrik, pasar ekstrak hérbal relatif kentel: Martin Bauer mangrupikeun pamuter pamimpin pasar ekstrak herbal global, kalayan ratusan produk pikeun nyugemakeun pasar di Éropa sareng Amérika Kalér. Pamaén terkemuka sanés sapertos Indena, Euromed sareng Naturex ogé ngagaduhan pangsa penting dina bidang ieu. Perhatoskeun yén pabrik Cina parantos maénkeun bagian penting dina pasar ekstrak hérbal, ngekspor produk ka pasar Éropa sareng Amérika Kalér. Pamaén terkemuka Cina nyaéta TY Farmasi, Natural Field sareng Xi'an Herbking.
Pikeun dagang, bisnis impor sareng ékspor ekstrak hérbal sering dilakukeun. Kusabab pabrik Éropa ngahasilkeun saham utama produk global, perusahaan Éropa ngekspor seueur produk ka Amérika Kalér sareng Australia. Cina ogé éksportir penting tina ekstrak hérbal, tujuan di pasar Amérika Serikat.

Kami condong yakin industri ieu ayeuna caket ka asak, sareng tingkat ningkatna konsumsi bakal nunjukkeun kurva turunna lalaunan. Dina harga produk, trend turun anu lambat dina taun-taun ayeuna bakal dijaga kahareupna, sabab persaingan beuki kuat. Di sagigireun éta, jurang harga antara mérek anu béda bakal langkung sempit. Ogé, bakal aya turun naek dina margin kotor.

Faktor anu ngadorong pertumbuhan pasar, sareng masihan dorongan positip pikeun mekar di pasar global dijelaskeun sacara rinci.


Pos waktos: Mar-05-2021