Bubuk buah Noni

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Bubuk buah Noni

2. Penampilan: Bubuk coklat

3. Bagéan anu dianggo: Buah

4. Kelas: Kelas dahareun

5. Ngaran Latin: Morinda Citrifolia

6. bungkusan jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

7. MOQ: 1kg / 25kg

8. Waktos kalungguhan: Pikeun disawalakeun

9. Kamampuh pangrojong: 5000kg sabulan.

Katerangan

Noni parantos dianggo sacara internasional pikeun ngabantosan maag lambung, PMS, kram haid, sindrom kacapean kronis, AIDS, gangguan kulit, nyusahkeun, pencernaan, asma, déprési, diabetes, prostat anu ngagedéan, stroke, sareng sajabana.

Dina taun-taun ayeuna studi ilmiah nunjukkeun Noni janten suplemén anu luar biasa pikeun promosi kaséhatan anu optimal. Kaayaan umum anu aya hubunganana sareng masalah gaya hirup Kulon sareng diét kalayan sirkulasi, tekanan darah sareng kadar gula getih katingali dinormalisasi ku asupan Noni anu teratur.

Fungsi Utama

1. Turunkeun tekanan darah tinggi.

2. Ningkatkeun kaséhatan sélulér sareng fungsi imunitas awak.

3. Aktivitas anti tumor, ngagaduhan pangaruh pambatesan anu kuat dina sél kanker.

4. Pangaruh kacapean, ngaktifkeun eusi glikogén ngagaduhan paningkatan anu signifikan sareng ningkatkeun kapasitas latihan awak.

5. Laku salaku anti radang sareng antihistamin. Ngurangan gejala rematik.

6. Kagungan sipat anti baktéri anu tiasa ngajagi tina pencernaan sareng karusakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali