Sari buah prambus

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Raspberry Extract

2. Spésifikasi: 1% -25% Anthocyanidins (UV), 4: 1,10: 1 20: 1

3. Penampilan: Bubuk Violet Beureum

4. Bagéan anu dianggo: Buah

5. Kelas: Kelas dahareun

6. Ngaran Latin: Rubus idaeus L.

7. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Anjog waktos: Pikeun disawalakeun

10. Kamampuh pangrojong: 5000kg per bulan.

Katerangan

Bubuk raspberry Produsén jus buah prambus bubuk buah prambus organik buah prambus Konsumsi buah-buahan anu beunghar ku vitamin C ngabantosan awak manusa ngembangkeun résistansi ngalawan agén tepa, kontra peradangan, sareng nyerang radikal bébas anu ngabahayakeun.  

Fungsi Utama

Ekstrak supa maitake pangaruhna dina pencegahan scurvy anemia.

Ekstrak supa maitake gaduh hambatan hipertensi sareng pangaruh obesitas

Ekstrak supa maitake ngagaduhan fungsi nolak kanker, tumor, HIV sareng AIDS.

Ekstrak supa maitake tiasa nyegah arteriosclerosis sareng timbulna trombosis otak. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali