Ékstrak Laut Buckthorn

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

1. Ngaran produk: Sea Buckthorn Extract

2. Spésifikasi: 4: 1,10: 1 20: 1

3. Penampilan: Bubuk coklat

4. Bagéan anu dianggo: Buah

5. Kelas: Kelas dahareun

6. Ngaran Latin: Hippophae rhamnoides Linn.

7. bungkus jéntré: 25kg / kendang, 1kg / kantong

(25kg beurat bersih, 28kg beurat kotor; Dikemas dina karton-drum sareng dua kantong plastik di jero; Ukuran Drum: 510mm tinggi, diameter 350mm)

(1kg / Kantong beurat bersih, beurat beurat 1.2kg, dibungkus dina kantong aluminium foil; Luar: karton kertas; Batin: lapisan dua kali)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Anjog waktos: Pikeun disawalakeun

10. Kamampuh pangrojong: 5000kg per bulan.

Katerangan

Ekstrak Buah Fructus Hippophae aktip aktip gaduh flavone, Isorhamnetin, myricetin, jsb. fruktus hippophae tiasa ngirangan lemak getih, ningkatkeun panyusutan sareng diastol, nolak otot jantung kirang getih ogé arrhythmia. Maka, flavon seabuckthorn idéal dina aspék kadokteran sareng kadaharan kasehatan sareng seueur dianggo pikeun farmasi, kadaharan, produk perawatan Kaséhatan sareng kisaran kosmétik.

Fungsi Utama

1. Ekstrak Seabuckthorn kalayan fungsi imun anu ditingkatkeun, tiasa ningkatkeun sistem kardiovaskular sareng anti tumor.

2. Ekstrak Seabuckthorn tiasa nolak kacapean, ngirangan gajih getih, nolak radiasi sareng maag, ngajaga ati, ningkatkeun imunitas sareng sajabina.

3. Ekstrak Seabuckthorn ngagaduhan fungsi pikeun ngaleungitkeun batuk, ngaleungitkeun sputum, ngagentos dispepsia, ngamajukeun sirkulasi getih ku ngaleungitkeun stasis getih.

4. Ekstrak Seabuckthorn tiasa dianggo pikeun batuk kalayan sputum viscid keputihan anu seueur, pencernaan sareng nyeri beuteung, amenorrhoea sareng ecchymosis, cilaka kusabab ragrag.

5. Ekstrak Seabuckthorn tiasa dianggo pikeun ningkatkeun microcirculation otot jantung, ngirangan kapasitas konsumsi oksigén otot jantung sareng ngirangan peradangan sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali